Čistilna tehnika Comac

Comac – industrijski vakumski sesalci

Podjetje Comac proizvaja popolno linijo industrijskih in komercialnih vakumskih sesalcev za profesionalce, industrijo in podjetja. Ker so ti izdelki enostavni za uporabo, raznovrstni, zmogljivi in tihi, so idealna oprema za čiščenje (sesanje) in razkuževanje prostorov.

Vsi Comacovi industrijski vakumski sesalci so mobilno in so sposobni sesanja tako manjših kot velikih količin tekočih ali trdnih materialov. Konstrukcije zagotavlja tudi enostavno praznenje rezervoarjev.

Enostavni za uporabo, raznovrstni in tihi, z enofaznim ali trifaznim pogonom, so ti vakumski sesalci idealna oprema za vsesavanje prahu, trdnih delcev ali tekočin in sicer v vsaki situaciji in delovnih pogojih. Odlično se znajdejo v mehaničnih delavnicah, livarnah, opekarnah, pekarnah, avto pralnicah in v kemičnih ali tekstilnih tovarnah. Širok asortiman dodatne opreme omogoča prilagajanje vsakega sesalca na specifične zahteve ali pogoje dela. Enofazne stroje priporočamo za srednje zahtevna opravila, kjer je potrebna večja moč zaradi skrajševanja delovnega procesa, priporočamo uporabi trifaznih modelov.

V ponudbi je tudi serija komercialnih profesionalnih vakumskih sesalcev. So idealni za sesanje in razkuževanje v medicinskem ali hotelskem okolju oziroma povsod, kjer so zaželeni odlični rezultati sesanja.

Comac – stroji za mokro čiščenje tal

Italijanski proizvajalec Comac pokriva celoten asortiman profesionalnih strojev za mokro čiščenje tal primernih tako za majhne kot izredno velike površine.

Izkušnje, ki si jih je Comac pridobil v več kot 30 letih so omogočile proizvajalce da razvije zelo inovativne stroje, kot je na primer majhna, revolucionarna Vispa 35XS, ki je idealna za čiščenje zelo majhnih površin (do 1000 m2) in vzpodbuja mehaniziranje čiščenja z nadomeščanjem tradicionalnih ročnih orodij (metel).

Za čiščenje površin med 1000 in 4000 m2 ponuja Comac hodne stroje Vispa, Antea, Versa, Media in Omnia, ki so primerni tako za vzdrževanje talnih površin kot globinsko čiščenje. Za vzdrževanje večjih površin, je na razpolago asortiman Comacovih sedežnih strojev za mokro čiščenje tal.

Največji modeli, kot na primer Ultra in C130, so namenjeni vzdrževanju in čiščenju zelo velikih površin, na primer letališč, železniških postaj in velikih nakupovalnih središč.

Comac – enoploščni stroji za poliranje

Comac proizvaja popolno paleto enoploščnih strojev za poliranje, ki so idealni za obnavljanje, globinsko čiščenje ali poliranje tal. Gre za zelo zanesljive in raznovrstne stroje, s katerimi je mogoče kombinirati tudi raznovrstno dodatno opremo za obvladovanje bolj specifičnih problemov.

Odvisno od potreb in aplikacije, lahko izberete med stroji z nizko, srednjo ali visoko hitrostjo, jermenskim ali reduktorskim pogonom, različnih tež in zmogljivosti motorjev.

Comac – pometalni stroji

Comac proizvaja popoln asortiman hodnih pometalnih strojev za vzdrževanje manjših površin in sedežnih modelov za vzdrževanje večjih površin. Preko let pridobljene izkušnje so pripeljale Comac do prepoznavne blagovne znamke visoko zanesljivih izdelkov v tem segmentu.

Popolnoma novi modeli CS 80/90/100/120 si zaslužijo posebno pozornost, saj so v svoji kategoriji edinstveni in jih zaznamuje nova generacija hidravličnega sistema in zagotavlja optimalno porabo. Modeli Comac CS 80/90/100/120 so idealni za sesanje trdih delcev in rahlega prahu na površinah do 8000 m2, tako večjih notranjih prostorih kot na zunanjih površinah.