Comac – industrijski vakumski sesalci

Podjetje Comac proizvaja popolno linijo industrijskih in komercialnih vakumskih sesalcev za profesionalce, industrijo in podjetja. Ker so ti izdelki enostavni za uporabo, raznovrstni, zmogljivi in tihi, so idealna oprema za čiščenje (sesanje) in razkuževanje prostorov.

Vsi Comacovi industrijski vakumski sesalci so mobilno in so sposobni sesanja tako manjših kot velikih količin tekočih ali trdnih materialov. Konstrukcije zagotavlja tudi enostavno praznenje rezervoarjev.

Enostavni za uporabo, raznovrstni in tihi, z enofaznim ali trifaznim pogonom, so ti vakumski sesalci idealna oprema za vsesavanje prahu, trdnih delcev ali tekočin in sicer v vsaki situaciji in delovnih pogojih. Odlično se znajdejo v mehaničnih delavnicah, livarnah, opekarnah, pekarnah, avto pralnicah in v kemičnih ali tekstilnih tovarnah. Širok asortiman dodatne opreme omogoča prilagajanje vsakega sesalca na specifične zahteve ali pogoje dela. Enofazne stroje priporočamo za srednje zahtevna opravila, kjer je potrebna večja moč zaradi skrajševanja delovnega procesa, priporočamo uporabi trifaznih modelov.

V ponudbi je tudi serija komercialnih profesionalnih vakumskih sesalcev. So idealni za sesanje in razkuževanje v medicinskem ali hotelskem okolju oziroma povsod, kjer so zaželeni odlični rezultati sesanja.

Enofazni


Trofazni


Komercialni